Nieuw! Zelfontplooiing van binnenuit… Incompany Chi Kung training.

Nieuw bij BUDO in business is de mogelijkheid om binnen uw bedrijf of instelling een of meerdere uren Chi Kung training te plaatsen. Een ideale manier om bij te tanken en te voorkomen dat er een negatief residu achterblijft van een intensieve dag werk!

_1030311

Chi Kung betekent letterlijk de ontwikkeling en oefening van chi, de levensenergie. Het is een vitaal onderdeel van de Chinese geneeskundige en martiale tradities. Voor gezonde mensen biedt het een mogelijkheid om die gezondheid te behouden en versterken. Zieken kunnen met chi kung stap voor stap hun vitaliteit herwinnen. Ouderen houden met chi kung contact met jeugdige veerkracht. Jonge mensen kunnen hun kracht ermee leren beheersen en richting geven.

Standing dynamics

Binnen de Chi Kung traditie zijn er tal van richtingen en interpretaties. Een van de meest oorspronkelijk stijlen is Zhan Zhuang Chi Kung, vrij vertaald “staan als een boom”. Zhan Zhuang (spreek uit: “djam djong”) is een compleet systeem voor het cultiveren van Chi. In Zhan Zhuang Chi Kung komen gezondheidsoefening, martiale kunst en lichaamsbewustzijn samen en worden aanpassingsvermogen en immuniteit versterkt. Het is de kunst van het opladen van je persoonlijke accu.