Nieuwe Workshops

Nieuw bij BUDO in business is de mogelijkheid om binnen uw bedrijf of instelling een of meerdere uren Tai Chi of Chi Kung training te plaatsen. Een ideale manier om bij te tanken en te voorkomen dat er een negatief residu achterblijft na afloop van een intensieve dag werk!

Nieuwsgierig naar de betekenis voor uw organisatie? Neem contact op:

Naam (verplicht veld)

Email (verplicht veld)

Onderwerp

Bericht

_1030311

Chi Kung betekent letterlijk de ontwikkeling en oefening van chi, de levensenergie. Het is een vitaal onderdeel van de Chinese geneeskundige en martiale tradities. Voor gezonde mensen biedt het een mogelijkheid om die gezondheid te behouden en versterken. Zieken kunnen met Chi Kung stap voor stap hun vitaliteit herwinnen. Ouderen houden met Chi Kung contact met jeugdige veerkracht. Jonge mensen kunnen hun kracht ermee leren beheersen en richting geven.

Standing dynamics

Binnen de Chi Kung traditie zijn er tal van richtingen en interpretaties. Een van de meest oorspronkelijk stijlen is Zhan Zhuang Chi Kung, vrij vertaald “staan als een boom”. Zhan Zhuang (spreek uit: “djam djong”) is een compleet systeem voor het cultiveren van Chi. In Zhan Zhuang Chi Kung komen gezondheidsoefening, martiale kunst en lichaamsbewustzijn samen en worden aanpassingsvermogen en immuniteit versterkt. Het is de kunst van het opladen van je persoonlijke accu.

Inschrijvingen per email m.jongsten@gmail.com; telefonisch 06-29518441 of via een van de formulieren op deze website.

Tot ziens!!

Marc Jongsten
Hoofddocent BUDO in business

Tai chi
Zet alle neuzen in dezelfde richting met een workshop tai chi. Op het strand, in het park of in de fabriekshal, geen plek is te gek voor een workshop tai chi. Iedereen kan meedoen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Chi kung
Dat zulke kleine bewegingen zoveel impact kunnen hebben! Chi kung is een ware energizer. Wil je je ploeg in no time energiek en wakker hebben, kies dan voor een workshop chi kung.

chikung2 jun08

Japans zwaardvechten
Dat klinkt niet alleen bijzonder, maar is ook bijzonder! De kunst is je lichaam volledig te beheersen, om explosief te kunnen reageren. Tegelijkertijd moet je je tegenstander scherp observeren om te pareren of te verrassen. Het gaat om de balans tussen aanval en verdediging.

glimmend-zwaard

Aikido
Vechten zonder te vechten. Maak gebruik van de kracht van je tegenstander en buig zijn energie om. Zowel fysiek als mentaal een interessante workshop, die je kijk op conflicten voorgoed zal veranderen.

SONY DSC

Prijsindicatie
30 euro per persoon per uur, ongeacht de workshop, met een minimum van 350 euro (max 15 personen excl. 21 % BTW).

Voor interventies en bedrijfstrainingen geldt een aangepast tarief.

Vul het contactformulier in met jouw wensen.