Workshops

In ons programma maken we onderscheid tussen Trainingen en Workshops. Waar we bij de trainingen streven naar duurzame interventies, willen we in een workshop kortstondig een tal van mogelijkheden laten ervaren. Op basis van deze ervaringen kunt u dan beslissen welke van onze trainingen het beste bij u past.

Nieuw bij BUDO in business is de mogelijkheid om binnen uw bedrijf of instelling een of meerdere uren Tai Chi of Chi Kung training te plaatsen. Een ideale manier om bij te tanken en te voorkomen dat er een negatief residu achterblijft na afloop van een intensieve dag werk.

Nieuwsgierig naar de betekenis voor uw organisatie? Vul het formulier in onderaan de pagina en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Chi Kung

Dit betekent letterlijk de ontwikkeling en oefening van chi, de levensenergie. Het is een vitaal onderdeel van de Chinese geneeskundige en martiale tradities. Voor gezonde mensen biedt het een mogelijkheid om die gezondheid te behouden en versterken. Zieken kunnen met Chi Kung stap voor stap hun vitaliteit herwinnen. Ouderen houden op deze manier contact met hun jeugdige veerkracht. Jonge mensen kunnen hun kracht ermee leren beheersen en richting geven.

Tai chi
Zet alle neuzen in dezelfde richting met een workshop tai chi. Op het strand, in het park of in de fabriekshal, geen plek is te gek voor een workshop tai chi. Iedereen, jong en oud, kan meedoen en er is geen bewegingservaring vereist.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

chikung2 jun08

Japans zwaardvechten
Dat klinkt niet alleen bijzonder, maar is ook bijzonder! De kunst is je lichaam volledig te beheersen, om explosief te kunnen reageren. Tegelijkertijd moet je je tegenstander scherp observeren om te pareren of te verrassen. Het gaat om de balans tussen aanval en verdediging.

Aikido
Vechten zonder te vechten. Maak gebruik van de kracht van je tegenstander en buig zijn energie om. Zowel fysiek als mentaal een interessante workshop, die je kijk op conflicten voorgoed zal veranderen.

Prijsindicatie

Richtprijs: € 30 euro per persoon per uur, met een minimum van € 350 (tot max 15 personen), exclusief 21% BTW. In geval van meer mensen dan 15, komt daarboven dus 30 euro per persoon (per uur). Bij grotere groepen kan enige korting worden verleend.

Deze prijs is exclusief de huur van de benodigde locatie. Wanneer er plaats is in onze locatie in Leiden, betekent dit € 120,= voor een workshop van 1 1/2 uur. Wilt u de workshop op een andere locatie dan dient u zelf voor de reservering en afwikkeling daarvan te zorgen. Mocht u nog vragen hierover hebben, dan kunt u ons mailen (m.jongsten@gmail.com) of bellen (06-29518441).

    Naam (verplicht veld)

    Email (verplicht veld)

    Onderwerp

    Bericht